Brengen & ophalen

Uw dier(en) kan/kunnen alleen worden gebracht en worden opgehaald volgens afspraak, zodat we er even rustig de tijd voor kunnen nemen. In de ochtend ben ik druk met het verzorgen van mijn eigen diertjes en de pensiongasten waardoor het brengen en ophalen altijd na 13.00u wordt gepland.

Wij vragen u dan ook vriendelijk om op de afgesproken tijd te komen. Het kan zijn dat er na u nog een afspraak gepland staat.

Als u uw dier(en) komt brengen of halen, dan graag met maximaal 2 personen. Het pension is niet groot en we willen onze logeetjes zo min mogelijk stress bezorgen. En wilt u zo vriendelijk zijn om op ons terrein parkeren? Dit om problemen met de buren te voorkomen.

Bij het ophalen van uw dier(en) dienen alle eventueel openstaande bedragen van onderzoeken etc. contant te worden voldaan.

Wij vertrouwen erop u zoveel mogelijk inlichtingen te hebben verstrekt zodat u met een gerust hart een weekendje weg of op vakantie kunt. Wij gaan in ieder geval voor een optimale verzorging, verpleging en aandacht voor uw dier.

Mocht u na het lezen van de informatie nog vragen hebben, aarzel niet en neem contact met mij op.

 

 

     Gediplomeerd 

     Aangesloten & erkend

    like ons op facebook

    © 2019 Rabbits Holiday. All Rights Reserved.