Konijnen in pension

Uw konijntjes kunnen vakantie vieren in een 5* resort. Het zal hun aan niets ontbreken. Zij hebben de beschikking over een royale ren met een mooi buitenhok en kunnen zelf kiezen of ze in het hok zitten of lekker buiten rond huppelen. 

Voeding

Uw diertjes krijgen 2 x per dag vers droogvoer. Wij gebruiken Caspar Faunafood. We kunnen dat natuurlijk ook aan onze pensiongasten geven, maar omdat konijnen en cavia's een gevoelig darmstelsel hebben kan een verandering van voer problemen geven. Wij raden u dan ook aan om uw eigen voer mee te nemen.

Dagelijkse verzorging

De konijnen krijgen iedere dag onbeperkt hooi en vers water. Twee maal in de week zal het hok worden verschoond. Iedere dag zullen de natte plekken verwijderd worden.

Een aantal keren per dag krijgen de konijnen wat lekkers in de vorm van andijvie, witlof of een worteltje. Uw konijn(en) staat onder continue toezicht, want ik ben praktisch de hele dag in en rondom het pension aanwezig. Zo krijgen de diertjes de aandacht en zorg die ze van thuis ook gewend zijn.

Huisvesting

Uw konijn(en) heeft de beschikking over een mooi, schoon en groot hok, met een royale aangrenzende buiten ren zodat het zelf kan kiezen of hij/zij lekker binnen wil blijven of heerlijk buiten rond wil huppelen.

Reservering

Uw reservering is pas definitief na bevestiging van ons door middel van een bevestigingsmail.

U dient de pensionkosten vooruit te voldoen. Als u het dier/dieren komt brengen dient het totaalbedrag voor de hele periode contant te worden voldaan. U kunt niet per pin betalen.

Bij een eventueel vroegtijdig ophalen van uw dier(en) is het pension gerechtigd om de pensiongelden voor de gereserveerde dagen te behouden c.q. in rekening te brengen. Er vindt dan geen restitutie plaats. Uitzondering hierop is het overlijden van een dier.

Indien u een reservering annuleert, kan dit kosteloos tot 3 weken voor de ingangsdatum. Hierna behouden wij ons het recht op de pensionkosten voor gereserveerde dagen in rekening te brengen.

 

     Gediplomeerd 

     Aangesloten & erkend

    like ons op facebook

    © 2019 Rabbits Holiday. All Rights Reserved.