Tarieven & voorwaarden

Tarief pension (let op, vanaf 1 januari 2019 gelden nieuwe tarieven)

Bij aankomst in het pension dienen de volledige pensionkosten contant te worden voldaan. De dag van aankomst en de dag van vertrek worden als 1 dag berekend in de totaalprijs.

Tarieven:

€ 2,50 per hamster, per dag.

€ 2,50 per muis, per dag.

€ 3,50 per cavia, per dag.

Voor èèn ren met 1 of 2 konijnen (met bijbehorend hok) berekenen wij € 8,50 per dag. Voor ieder volgend konijn in dezelfde ren berekenen wij een meerprijs van € 4,25 per konijn, per dag (max. 4 konijnen per ren).

Voer en bodembedekking zijn bij de prijs inbegrepen, wij raden u echter aan om uw eigen voer mee te brengen. Omdat konijnen, cavia's en hamsters een gevoelig darmstelsel hebben kan een verandering van voer problemen geven.

Medicijnen

De pensionprijs is exclusief alle handelingen zoals dwangvoeren, prikken en medicijnen ingeven.

Als uw dier diarree blijkt te hebben, wordt er een meerprijs van € 20,00 berekend voor microscopisch onderzoek, exclusief het eventuele behandelmiddel.

Reservering

Uw reservering is pas definitief na bevestiging van ons door middel van een bevestigingsmail.

U dient de pensionkosten vooruit te voldoen. Als u het dier/dieren komt brengen dient het totaalbedrag voor de hele periode contant te worden voldaan. U kunt niet per pin betalen.

Bij een eventueel vroegtijdig ophalen van uw dier(en) is het pension gerechtigd om de pensiongelden voor de gereserveerde dagen te behouden c.q. in rekening te brengen. Er vindt dan geen restitutie plaats. Uitzondering hierop is het overlijden van een dier.

Indien u een reservering wilt annuleren, kan dit kosteloos tot 3 weken voor de ingangsdatum. Hierna behouden wij ons het recht op de pensionkosten voor gereserveerde dagen in rekening te brengen.

     Gediplomeerd 

     Aangesloten & erkend

    like ons op facebook

    © 2019 Rabbits Holiday. All Rights Reserved.