Brengen & ophalen

Het brengen en ophalen van de dieren gebeurd uitsluitend volgens afspraak, zodat we er even rustig de tijd voor kunnen nemen.

In de ochtend ben ik druk met het verzorgen van mijn eigen dieren en de pensiongasten, waardoor het brengen en ophalen uitsluitend tussen 13.00 - 19.00uur wordt gepland. Hierop wordt geen uitzondering gemaakt.

 

Wanneer u uw dier(en) komt brengen of halen, beperk dit tot max. 2 personen. Het pension is niet groot en we willen onze logeetjes zo min mogelijk stress bezorgen.

 

Wilt u zo vriendelijk zijn om op ons terrein te parkeren? (Dit om problemen met de buren te voorkomen)

Wij vragen u vriendelijk doch dringend om op de afgesproken tijd te komen. (Het kan zijn dat er voor- of na u een afspraak gepland staat voor andere pensiongasten)

Bij het ophalen van uw dier(en) dienen alle eventueel openstaande bedragen van onderzoeken etc. contant te worden voldaan.

Wij vertrouwen erop u zoveel mogelijk inlichtingen te hebben verstrekt zodat u met een gerust hart een weekendje weg of op vakantie kunt. Wij gaan in ieder geval voor een optimale verzorging, verpleging en aandacht voor uw dier.

 

Mocht u na het lezen van de informatie nog vragen hebben, aarzel niet en neem contact met mij op.

 

 

 

 

 

 Gediplomeerd 

 Aangesloten & erkend


© 2021 Rabbits Holiday. All Rights Reserved.