Cavia's in pension

Ook uw cavia(s) zijn meer dan welkom. Bij mooi droog weer kunnen zij genieten van de buitenlucht, zowel in een royale ren of op het gras. Zij hebben tevens de beschikking over een royaal hok waar zij de avonden en de nacht in kunnen doorbrengen.

Voeding

Iedere dag krijgt uw cavia vers droogvoer. Wij gebruiken altijd het voer van Hope Farms. We kunnen dat natuurlijk ook aan onze pensiongasten geven, maar omdat konijnen en cavia's een gevoelig darmstelsel hebben kan een verandering van voer problemen geven. Wij raden u dan ook aan om uw eigen voer mee te nemen.

Dagelijkse verzorging

De cavia's krijgen iedere dag onbeperkt hooi en vers water. Twee maal in de week zal het hok worden verschoond. Iedere dag zullen de natte plekken verwijderd worden. Een aantal keren per dag krijgen de cavia's wat lekkers in de vorm van andijvie, witlof, worteltje een cherry tomaatje of paprika. Uw cavia(s) staat onder continue toezicht, want ik ben praktisch de hele dag in en rondom het pension aanwezig. Zo krijgen de diertjes de aandacht en zorg die ze van thuis ook gewend zijn.

Huisvesting

De cavia's worden (net als de konijnen) in een net, groot en schoon hok geplaatst. Zij zitten beschut in een royaal verblijf. Indien het weer het toelaat, mogen de cavia's lekker in de ren of op het gras lopen.

Reservering

Uw reservering is pas definitief na bevestiging van ons door middel van een bevestigingsmail.

U dient de pensionkosten vooruit te voldoen. Als u het dier/dieren komt brengen dient het totaalbedrag voor de hele periode contant te worden voldaan. U kunt niet per pin betalen.

Bij een eventueel vroegtijdig ophalen van uw dier(en) is het pension gerechtigd om de pensiongelden voor de gereserveerde dagen te behouden c.q. in rekening te brengen. Er vindt dan geen restitutie plaats. Uitzondering hierop is het overlijden van een dier.

Indien u een reservering ongedaan wilt maken, kan dit kosteloos tot 3 weken voor de ingangsdatum. Hierna behouden wij ons het recht op de pensionkosten voor gereserveerde dagen in rekening te brengen.

 

 Gediplomeerd 

 Aangesloten & erkend


© 2021 Rabbits Holiday. All Rights Reserved.