Contact

Heeft u na het lezen op de site nog vragen of wilt u liever eerst eens komen kijken bij Rabbits Holiday & Wellness, neem dan vrijblijvend contact met mij op zodat ik uw vragen kan beantwoorden. Bezoek plan ik uitsluitend op afspraak, dus bel of mail me om dit af te stemmen?

Wilt u reserveren of een afspraak maken, dan ontvang ik graag een mailtje. Ik beantwoord uw mail binnen 2 werkdagen en elke reservering wordt bevestigd via email.

 

Vachtverzorging

Naast de zorg voor de pensiongasten, ben ik ook gediplomeerd konijnen- en kattentrimster. Ik adviseer u graag met betrekking tot de verzorging van uw diertje(s). Zoals een reguliere borstelbeurt of nageltjes knippen. En natuurlijk kan ik ook de vacht van uw diertje tijdens pensionverblijf verzorgen.  

Konijnen pension

Uw konijntjes kunnen vakantie vieren in een 5* resort. Het zal hun aan niets ontbreken. Zij hebben de beschikking over een royale ren met een mooi buitenhok en kunnen zelf kiezen of ze in het hok zitten of lekker buiten rond huppelen.

Cavia pension

Ook uw cavia(s) zijn meer dan welkom. Bij mooi droog weer kunnen zij genieten van de buitenlucht, zowel in een royale ren of op het gras. Zij hebben tevens de beschikking over een royaal hok waar zij de avonden en de nacht in kunnen doorbrengen. 

 

Indien er medische hulp nodig is, vertrouwen wij op Dierenkliniek Zwaag

In samenwerking met Kaatje Keutel non-profit konijnenopvang