Brengen & halen

Het brengen en ophalen van de dieren gebeurd uitsluitend volgens afspraak, zodat we er even rustig de tijd voor kunnen nemen.

In de ochtend ben ik druk met het verzorgen van mijn eigen dieren en de pensiongasten, waardoor het brengen en ophalen uitsluitend tussen 13.00 - 19.00uur wordt gepland. Hierop wordt geen uitzondering gemaakt.

Wanneer u uw dier(en) komt brengen of halen, beperk dit tot max. 2 personen. Het pension is niet groot en we willen onze logeetjes zo min mogelijk stress bezorgen.

Wilt u zo vriendelijk zijn om op ons terrein te parkeren? (Dit om problemen met de buren te voorkomen)

Wij vragen u vriendelijk doch dringend om op de afgesproken tijd te komen. (Het kan zijn dat er voor- of na u een afspraak gepland staat voor andere pensiongasten)

Bij het ophalen van uw dier(en) dienen alle eventueel openstaande bedragen van onderzoeken etc. contant te worden voldaan.

Wij vertrouwen erop u zoveel mogelijk inlichtingen te hebben verstrekt zodat u met een gerust hart een weekendje weg of op vakantie kunt. Wij gaan in ieder geval voor een optimale verzorging, verpleging en aandacht voor uw dier.

Mocht u na het lezen van de informatie nog vragen hebben, aarzel niet en neem contact met mij op. 

Vachtverzorging

Naast de zorg voor de pensiongasten, ben ik ook gediplomeerd konijnen- en kattentrimster. Ik adviseer u graag met betrekking tot de verzorging van uw diertje(s). Zoals een reguliere borstelbeurt of nageltjes knippen. En natuurlijk kan ik ook de vacht van uw diertje tijdens pensionverblijf verzorgen.  

Konijnen pension

Uw konijntjes kunnen vakantie vieren in een 5* resort. Het zal hun aan niets ontbreken. Zij hebben de beschikking over een royale ren met een mooi buitenhok en kunnen zelf kiezen of ze in het hok zitten of lekker buiten rond huppelen.

Cavia pension

Ook uw cavia(s) zijn meer dan welkom. Bij mooi droog weer kunnen zij genieten van de buitenlucht, zowel in een royale ren of op het gras. Zij hebben tevens de beschikking over een royaal hok waar zij de avonden en de nacht in kunnen doorbrengen. 

 

Indien er medische hulp nodig is, vertrouwen wij op Dierenkliniek Zwaag

In samenwerking met Kaatje Keutel non-profit konijnenopvang