Tarieven wellness

Tarieven voor konijnen 2023

 Vachtverzorging aan huis is ook mogelijk!

Nageltjes knippen €    7,50
Borstelbeurt €   37,50
Borstelbeurt en knippen €   47,50
Ontklitten* vanaf: €   57,50
Ontvilten* vanaf: €   57,50
30 minuten extra ontklitten/ ontvilten** €   27,50

Tarieven voor katten 2023: behandeling uitsluitend na overleg

Voor vachtverzorging aan huis rekenen wij € 5,- extra voor een bezoek. Vanaf 5 km buiten Aartswoud wordt €  0,30 per gereden kilometer berekend.

* Een reguliere trimbeurt duurt maximaal 1 uur. Indien uw diertje dusdanig vervilt of in de klit zit, en dit niet in 1 reguliere trimbeurt verholpen kan worden, zal er een vervolgafspraak gemaakt worden. Deze tijden hanteer ik uitsluitend in verband met het welzijn van uw diertje.

** Uitsluitend in combinatie met een trimbeurt.

Vachtverzorging

Naast de zorg voor de pensiongasten, ben ik ook gediplomeerd konijnen- en kattentrimster. Ik adviseer u graag met betrekking tot de verzorging van uw diertje(s). Zoals een reguliere borstelbeurt of nageltjes knippen. En natuurlijk kan ik ook de vacht van uw diertje tijdens pensionverblijf verzorgen.  

Konijnen pension

Uw konijntjes kunnen vakantie vieren in een 5* resort. Het zal hun aan niets ontbreken. Zij hebben de beschikking over een royale ren met een mooi buitenhok en kunnen zelf kiezen of ze in het hok zitten of lekker buiten rond huppelen.

Cavia pension

Ook uw cavia(s) zijn meer dan welkom. Bij mooi droog weer kunnen zij genieten van de buitenlucht, zowel in een royale ren of op het gras. Zij hebben tevens de beschikking over een royaal hok waar zij de avonden en de nacht in kunnen doorbrengen. 

 

Indien er medische hulp nodig is, vertrouwen wij op Dierenkliniek Zwaag

In samenwerking met Kaatje Keutel non-profit konijnenopvang