Wellness

Naast de zorg voor de pensiongasten, ben ik ook gediplomeerd konijnen- en kattentrimster. Ik adviseer u graag met betrekking tot de vachtverzorging van uw diertje(s). Zoals een reguliere borstelbeurt of nageltjes knippen. En natuurlijk kan ik ook de vacht van uw diertje(s) tijdens pensionverblijf verzorgen. 

Soms is het fijn om wat hulp en/of advies te krijgen met betrekking tot de vachtverzorging en hygiëne van uw konijn of cavia. Zeker de vachten van Teddy widder konijnen kunnen van tijd tot tijd de nodige aandacht en tijd vergen. Elk dier heeft recht op een schone en verzorgde vacht, en daar kan ik u mee helpen.  

Dit kan incidenteel, bijvoorbeeld na een rui-periode, of als u tijdelijk niet in staat bent om uw konijn de nodige vachtverzorging te geven, of op regelmatige basis om ervoor te zorgen dat uw konijn altijd tip-top verzorgd is. Ik kan helpen bij:

  • Borstelbeurt 
  • Knippen & modelleren van de vacht 
  • Scheren van de vacht 
  • Ontklitten
  • Nageltjes knippen
  • Algehele hygiëne check

Ik ben sinds 2020 ook gediplomeerd kattentrimster, en ik kan u helpen bij de vachtverzorging van uw katten.

  • De vachtverzorging voor katten gaat uitsluitend in overleg.

Ook voor vrijblijvend advies kunt u bij mij terecht. Natuurlijk kan ik ook -op verzoek- de vacht van uw dier verzorgen tijdens pensionbezoek om de juiste vachtconditie te behouden. Informeer naar de tarieven en de mogelijkheden, ik sta voor u klaar!

Vachtverzorging

Naast de zorg voor de pensiongasten, ben ik ook gediplomeerd konijnen- en kattentrimster. Ik adviseer u graag met betrekking tot de verzorging van uw diertje(s). Zoals een reguliere borstelbeurt of nageltjes knippen. En natuurlijk kan ik ook de vacht van uw diertje tijdens pensionverblijf verzorgen.  

Konijnen pension

Uw konijntjes kunnen vakantie vieren in een 5* resort. Het zal hun aan niets ontbreken. Zij hebben de beschikking over een royale ren met een mooi buitenhok en kunnen zelf kiezen of ze in het hok zitten of lekker buiten rond huppelen.

Cavia pension

Ook uw cavia(s) zijn meer dan welkom. Bij mooi droog weer kunnen zij genieten van de buitenlucht, zowel in een royale ren of op het gras. Zij hebben tevens de beschikking over een royaal hok waar zij de avonden en de nacht in kunnen doorbrengen. 

 

Indien er medische hulp nodig is, vertrouwen wij op Dierenkliniek Zwaag

In samenwerking met Kaatje Keutel non-profit konijnenopvang