Wellness

Naast de zorg voor de pensiongasten, ben ik ook gediplomeerd konijnen trimster. Ik adviseer u graag met betrekking tot de vachtverzorging van uw diertje(s). Zoals een reguliere borstelbeurt of nageltjes knippen. En natuurlijk kan ik ook de vacht van uw diertje(s) tijdens pensionverblijf verzorgen. 

Soms is het fijn om wat hulp en/of advies te krijgen met betrekking tot de vachtverzorging en hygiene van uw konijn of cavia. Zeker de vachten van Teddy widder konijnen kunnen van tijd tot tijd de nodige aandacht en tijd vergen. Elk dier heeft recht op een schone en verzorgde vacht, en daar kan ik u mee helpen.  

Dit kan incidenteel, bijvoorbeeld na een rui-periode, of als u tijdelijk niet in staat bent om uw konijn de nodige vachtverzorging te geven, of op regelmatige basis om ervoor te zorgen dat uw konijn altijd tip-top verzorgd is.

Natuurlijk kan ik de vacht van uw diertje verzorgen tijdens pensionbezoek om uw konijn of cavia in de juiste vachtconditie te behouden.

 • Borstelbeurt 
 • Knippen & modelleren van de vacht 
 • Scheren van de vacht 
 • Ontklitten
 • Nageltjes knippen
 • Algehele hygiëne check

Ook voor vrijblijvend advies kunt u bij ons terecht.

Informeer naar de tarieven en de mogelijkheden, wij staan voor u klaar!

In de meivakantie (vrijdag 26 april 2019 t/m zondag 12 mei 2019) staan ook onze deuren -als erkende PD Konijnentrimmer- open tegen een aantrekkelijke aanbieding!

Deze dagen krijgt u 25% korting op het normale tarief*

 

*Korting geldt alleen op behandelingen tijdens de genoemde periode

 

 

   Gediplomeerd 

   Aangesloten & erkend

  like ons op facebook

  © 2019 Rabbits Holiday. All Rights Reserved.