Tarieven & voorwaarden pension

Bij aankomst in het pension dienen de volledige pensionkosten contant te worden voldaan. De dag van aankomst en de dag van vertrek worden als 1 dag berekend in de totaalprijs.

Tarieven 2022/2023

€ 3,00 per hamster, per dag.

€ 3,00 per muis, per dag.

€ 3,00 per tamme rat, per dag.

€ 5,50 per cavia, per dag.

Voor èèn ren met 1 of 2 konijnen (met bijbehorend hok) berekenen wij € 12,00 per dag*. Voor ieder volgend konijn in dezelfde ren berekenen wij een meerprijs van € 5,50 per konijn, per dag (max. 4 konijnen per ren).

* Bodembedekking en groenten zijn bij de prijs inbegrepen, echter u dient zelf het konijnenvoer (brokjes/biks) mee te geven. Indien u het voer niet zelf aanlevert zullen de konijntjes hier mee eten tegen een meerprijs van € 2,00 per dag. Wij voeren Beaphar Care+.

Medicijnen

De pensionprijs is exclusief alle handelingen zoals dwangvoeren, prikken en medicijnen ingeven.

Als uw dier diarree blijkt te hebben, wordt er een meerprijs van € 20,00 berekend voor microscopisch onderzoek, exclusief het eventuele behandelmiddel.

Reservering

Uw reservering is pas definitief na bevestiging van ons door middel van een bevestigingsmail.

U dient de pensionkosten vooruit te voldoen. Als u het dier/dieren komt brengen dient het totaalbedrag voor de hele periode contant te worden voldaan. U kunt niet per pin betalen.

Bij een eventueel vroegtijdig ophalen van uw dier(en) is het pension gerechtigd om de pensiongelden voor de gereserveerde dagen te behouden c.q. in rekening te brengen. Er vindt dan geen restitutie plaats. Uitzondering hierop is het overlijden van een dier.

Indien u een reservering wilt annuleren, kan dit kosteloos tot 3 weken voor de ingangsdatum. Hierna behouden wij ons het recht op de pensionkosten voor gereserveerde dagen in rekening te brengen.

 * wij behouden ons het recht voor om tussentijdse prijswijzigingen toe te passen.

Vachtverzorging

Naast de zorg voor de pensiongasten, ben ik ook gediplomeerd konijnen- en kattentrimster. Ik adviseer u graag met betrekking tot de verzorging van uw diertje(s). Zoals een reguliere borstelbeurt of nageltjes knippen. En natuurlijk kan ik ook de vacht van uw diertje tijdens pensionverblijf verzorgen.  

Konijnen pension

Uw konijntjes kunnen vakantie vieren in een 5* resort. Het zal hun aan niets ontbreken. Zij hebben de beschikking over een royale ren met een mooi buitenhok en kunnen zelf kiezen of ze in het hok zitten of lekker buiten rond huppelen.

Cavia pension

Ook uw cavia(s) zijn meer dan welkom. Bij mooi droog weer kunnen zij genieten van de buitenlucht, zowel in een royale ren of op het gras. Zij hebben tevens de beschikking over een royaal hok waar zij de avonden en de nacht in kunnen doorbrengen. 

 

Indien er medische hulp nodig is, vertrouwen wij op Dierenkliniek Zwaag

In samenwerking met Kaatje Keutel non-profit konijnenopvang